15 Mar 2016

Tecken som avslöjar allt om din dejt! (Del 1)

Bli en mästare på att tyda hur din dejt egentligen

15 Mar 2016

Bli en mästare på att tyda hur din dejt egentligen är! Det finns många tecken som kan vara värda att uppmärksamma under dejtens gång och de kan säga väldigt mycket om hur personen är och hur dejten går. Här ger vi dig några tips som du kan använda dig av på din nästa dejt!

Visar dejten intresse för vad du säger och ställer följdfrågor? I dagens samhälle är vi otroligt duktiga på att ta över andras berättelser. Tar din dejt över samtalsämnet helt och frågar inte dig om dina upplevelser inom ämnet? Det kan vara en varningsklocka för att personen kanske är lite självcentrerad och inte väldigt engagerad av att lära känna dig mer.

Dejt

Kollar personen dig i ögonen eller undviker hen din blick? Denna punkt är problematisk då bristen av ögonkontakt kan handla om nervositet, samtidigt är det en viktig del av dejten. Det sägs att ögonen är själens fönster och en person som inte kollar dig i ögonen är nog – tyvärr – inte intresserad av att öppna sig för dig.

Hur kroppsspråket och kroppsställningarna är kan säga enormt om hur din dejt egentligen känner sig i stunden. En person som har armarna i kors eller vänder sig bort från dig känner sig nog inte jättebekväm. Om dejten på något sätt lutar sig in mot dig kan det visa att intresset och fokuset är enbart på dig.

Hur beter dejten sig mot servicepersonal? Det kan vara så att dejten sätter på sig en ödmjuk mask för att imponera på dig som inte nödvändigtvis behöver överensstämma hur hen egentligen är. Betrakta hur dejten behandlar exempelvis servitrisen eller kassabiträdet. Är personen trevlig och glad mot dessa eller nonchalant och oartig? Hur dejten är mot en person som hen inte försöker imponera på kan säga mycket om hur denne egentligen behandlar folk.

 

E. Frank

Leave a comment
More Posts
Comments
Comment