12 Apr 2016

Tecken som avslöjar allt om din dejt! (Del 2)

Fortsättningen på det populära inlägget om hur man tyder olika

12 Apr 2016

teckenFortsättningen på det populära inlägget om hur man tyder olika tecken på dejten är äntligen uppe! Här ger vi dig ytterligare några tips som du kan använda dig av på din nästa dejt!

 

Vad vill din dejt göra på första dejten?

En mysig fika på cafèet i parken eller filmmys hemma hos hen – det finns faktiskt en stor skillnad. En person som vill ta dejten till offentliga och mysiga platser är oftast intresserad av att verkligen lära känna dig och se om där finns någon gnista. Föreslås det däremot en filmkväll hemma hos hen är det en annan sorts gnista som dejten förmodligen är intresserad av att finna. Många av er har säkert hört uttrycket ’Netflix & chill’, vilket är till största mån det som gäller vid en filmkväll. Det är däremot inget fel med det! Dock bör du kanske försöka ha en dejt på ett offentligt ställe om du vill hitta något seriöst.

Kommer personen sent?

Ser du hur minuterna tickar förbi medan du väntar på din dejt? Detta är inget bra tecken! En person som kommer sent kanske inte är så väldigt engagerad i er dejt då det inte är en prioritet för denne. Däremot bör du granska personen när hen väl dyker upp, det kan ju faktiskt vara så att det finns en ofrivillig anledning till den sena ankomsten. Visar personen sig ledsen och ber om ursäkt på ett bra sätt? En person som är intresserad tenderar vara extra mån om att se till att den sena ankomsten är väl kompenserad.

Kollar dejten ofta i sin mobil?

Detta gäller även hens klocka. Märker du att din dejt regelbundet låter sina ögon granska mobilen är det något som inte riktigt står rätt till. En person som verkligen är intresserad bryr sig inte om vad som händer på Facebook för tillfället eller hur mycket klockan är. En bra dejt lever i stunden med dig och låter resten vänta.

tecken - klädsel

Kolla hur dejten är klädd!

Har din dejt på sig fina skor, eller smutsiga och småsöndriga skor? Faktum är att en person som verkligen vill imponera granskar sitt yttre noggrant för att kunna göra ett så bra intryck som möjligt. En person som kommer klädd med kläder som möjligtvis kunde behöva en andra titt i spegeln är sällan så investerad i dejten, eller har en tveksamt komponerad garderob. Är din dejt däremot klädd i fina kläder tenderar denne vara mån om ditt intryck av hen!

E. Frank

 

Leave a comment
More Posts
Comments
Comment