02 Mar 2016

Så gör du en lockande video!

Du har skapat ett konto på appen och det är

02 Mar 2016

Du har skapat ett konto på appen och det är dags att spela in din video. Men hur ska den egentligen se ut? För att du ska kunna skina som den stjärna du är, har vi listat några knep du kan använda dig av i den outforskade videodejting-djungelnyour natural self on video .

SMILE LIKE YOU MEAN IT! Ett leende utstrålar positivitet, genuinitet och tillit – tre grundegenskaper som är högt uppskattade hos i princip alla. Inte nog med det så ser många ett leende som mer attraktivt – WIN!

VÅGA STICK UT! För att du inte ska försvinna bland alla dejtingprofiler är ett tips att göra något som får din video att synas. Är du bra på att sjunga? Varför inte visa ett litet smakprov på detta i din video? Detta kan dessutom locka likasinnade att swipa höger.

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND! Vill du ge ge ett bra intryck kan du inte gömma dig i mörkret – se till att ljuset är bra! Vi rekommenderar att filma i dagsljus eftersom naturliga ljuskällor lyfter fram den naturliga skönheten i dig. Bildkvalitén är också viktig. En suddig bild kan sudda bort dina chanser till matchningar, då andra får svårt att se hur du verkligen ser ut. Så se till att putsa till kameralinsen lite extra!

VAR DIG SJÄLV! Posera kan du göra på dina selfies. I en video får du chansen att uttrycka din personlighet och därmed visa vem du är. Att försöka stå blickstilla i en onaturlig pose kan därför bestjäla dig eventuella matchningar, oavsett hur snygg du tycker din pose är. Levande katter går hem före döda fiskar..

VAR TYDLIG! Oavsett om du väljer att gå efter mallen och säga ”Hej, mitt namn är…” eller säga något eget, se till så att inte någon missar vad just du vill förmedla. I tidigare inlägg konstaterades att en röst kan spela stor roll om vi känner oss attraherade av en person eller inte. Därför är det viktigt att andra användare kan höra dig ordentligt.

SLOPA SOLGLASÖGON ELLER MÖSSA! En blivande match är inte intresserad av dina nya Ray-Ban. Hen vill se hela dig! Så göm inte dina drag på något sätt, det får det att verka som att du döljer något. Spara dina nya brillor till en dejt på stranden istället.

En blivande match är inte intresserad av dina nya Ray-Ban. Hen vill se hela dig!

BERÄTTA GÄRNA NÅGOT MER OM DIG SJÄLV! Fem sekunder är längre än vad du tror och du hinner säga mer än bara ditt namn. Exempelvis “Hej, jag heter Kalle och jag älskar Game Of Thrones.” Det lilla extra du säger kan ge andra nätdejtare en bättre bild av dig och din personlighet – detta ger dig bättre matchningar!

Med dessa tips hoppas vi att du får det lättare att spela in din video. Men kom ihåg! – Videorna ska representera dig och den du är. Är dina solbrillor som inväxta på din näsa och en del av din personlighet får du självklart ha dessa på!

 

E. Einarsson &  E. Frank

Leave a comment
More Posts
Comments
Comment