15 Oct 2016

Nu kan du få en både roligare och billigare dejt!

Vi har precis lanserat en ny supercool grej i HIMYNAMEIS. Får vi preeeeeeeeesenteraaaa… *tystnad*…. *mer tystnad*… FEATURE-TAGGARNA!!! Feature-taggarna kan sägas vara lite magiska. Du lägger helt enkelt in dem i din presentation för att öka chanserna att få till den där fysiska dejten. Dessutom kan dessa taggar göra det till en både roligare och billigare dejt!

15 Oct 2016


Hej där i höstmörkret! Nu kommer vi med lite ljus 🙂

Vi har nämligen precis lanserat en ny supercool grej i HIMYNAMEIS. Får vi preeeeeeeeesenteraaaa… *tystnad*…. *mer tystnad*… FEATURE-TAGGARNA!!!

Det låter ju inte så speciellt tänker du, men håll i hatten, så ska vi berätta mer.

Feature-taggarna kan sägas vara lite magiska. Du lägger helt enkelt in dem i din presentation för att öka chanserna att få till den där fysiska dejten. Dessutom kan dessa taggar göra det till en både roligare och billigare dejt!

So here’s the story: Om den du matchar med i appen har samma feature-tagg (kanske #bio) som du får ni en feature-match. Det kan exempelvis innebära att ni får chansen att göra något ihop, till exempel gå på bio för två men bara betala för en.

Vi har massor av spännande samarbeten i pipelinen så håll ögonen öppna på feature-sektionen och glöm inte att lägga till de feature-taggar som faller dig i smaken.

På tisdag smäller det rejält när vi introducerar den första feature-taggen!!

Stay tuned…

Leave a comment
More Posts
Comments
Comment