18 Oct 2016

McDonald’s ger sig in i dejtingbranschen

McDonald’s i Sverige har idag inlett en ”affär” med svenska dejtingappen HIMYNAMEIS – den första dejtingappen i sitt slag med korta videopresentationer istället för bilder. Tanken är att kärleken till burgare ska skapa nya spännande möten.

18 Oct 2016

MatchMcDonald’s i Sverige har idag inlett en ”affär” med svenska dejtingappen HIMYNAMEIS – den första dejtingappen i sitt slag med korta videopresentationer istället för bilder. Tanken är att kärleken till burgare ska skapa nya spännande möten.

Personer som matchar i appen HIMYNAMEIS och har använt taggen #burgerlover, får ett erbjudande om att gå på dejt på McDonald’s, äta för två, men betala för en.

– Vi vill erbjuda de som matchat i vår app någonting extra och samtidigt sporra dem att ta klivet ut på den där riktiga dejten. McDonald’s är ett av de företag som vi har inlett ett samarbete med för att förverkliga detta, säger Ludvig Lindström, en av grundarna på HIMYNAMEIS.

HIMYNAMEIS är en dejtingapp som påminner om Tinder, men där användarna presenterar sig med ett kort videoklipp. Enligt studier är video överlägset bilder när det gäller att förmedla personlighet och karisma.

– Visst, det krävs aningen mer commitment att spela in en video, men det är det värt. Mer realistiska förväntningar och högre engagemang leder till bättre dejter, säger Ludvig Lindström.

Erbjudandet gäller för Johan Jureskogs värdemeny eller valfri vegetarisk meny.

Kontakt:
Ludvig Lindström, medgrundare HIMYNAMEIS, 070-441 71 88

Mer information:
www.himynameisapp.com

Laddas ner från Appstore:
https://itunes.apple.com/se/app/himynameis/id1077409490

Laddas ner från Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.himynameisapp

Om HIMYNAMEIS
HIMYNAMEIS är en dejtingapp för alla som vill hitta en vän eller en partner. Med korta videoklipp och ett färdigt manus för vad du ska säga (”Hej, jag heter X ”) är det supersmidigt att både skapa och hitta intressanta profiler. Du kan också använda taggar i din profiltext för att enkelt beskriva dig och finna andra med samma intressen.

Leave a comment
More Posts
Comments
Comment