08 Apr 2016

Kiss and tell – dejtinghistorier från verkligheten. Del 1.

“Julia”, 22 år dejtar flera samtidigt. Här kommer hennes dejtinghistoria

08 Apr 2016

dejtinghistorier“Julia”, 22 år dejtar flera samtidigt. Här kommer hennes dejtinghistoria om vad som hände när hon dejtade två personer samtidigt som kände varandra. OBS! Julia är inte hennes riktiga namn.

Har du någon gång dejtat flera personer samtidigt?
– Ja, det har jag gjort när jag inte har varit ute efter något seriöst.

Anser du att det är rätt eller fel att dejta flera personer samtidigt?
– Så länge man inte har inlett något seriöst med någon så tycker jag det är okej. Det är okej att gå på flera första dejter med flera personer samtidigt och att boka in flera dejter med olika personer på en vecka. När man nätdejtar så är man ju nästan tvungen att dejta flera samtidigt annars kommer man ingenstans. Däremot tycker jag det är fel att dejta flera samtidigt om man träffar någon seriöst och har träffats under en längre tid.

Har det uppstått någon svår situation när du har dejtat flera personer samtidigt?
– När jag började dejta min nuvarande pojkvän “Tim” så dejtade jag en annan tjej samtidigt. Jag trodde inte att de kände varandra eftersom de kom från olika städer. Det visade sig att de faktiskt kände varandra och hade pratat om mig med varandra utan att veta att de dejtade samma person. Tjejen jag dejtade hade även berättat för “Tim” hur vårt sexliv var och han anande ändå ingenting. En dag dök de båda upp utanför min dörr samtidigt, vilket gjorde att de då upptäckte att jag dejtade båda. Det löste sig däremot ganska bra eftersom jag då var ärlig och berättade för tjejen jag dejtade att jag började få känslor för “Tim”. Hon tog det bra eftersom det visade sig att även hon dejtade en annan person samtidigt och hade fått känslor för den andre personen. Min nuvarande pojkvän och jag hade då bara träffats i några veckor. Han skrattade mest åt det och tyckte att det var en rolig och udda situation.

Det visade sig att de faktiskt kände varandra och hade pratat om mig med varandra utan att veta att de dejtade samma person.

Har du några tips till de som dejtar flera personer samtidigt?
– Var ärlig mot dig själv och känn efter om du är en person som kan dejta flera personer samtidigt. Det är viktigt att vara medveten om att man kan få känslor för flera personer samtidigt. Du måste även ta det lugnt och känna efter vad du själv vill, mår du inte bra av det så avsluta det direkt. Försök även att vara så schyst som möjligt och sköt det på ett snyggt sätt. För att undvika att såra någon så bör du kanske inte dejta flera samtidigt under en längre period. Det gäller därför att avsluta relationerna med vissa av dejterna i tid.

Har Du varit med om någon dejtinghändelse som du tror folk kan dra lärdom av, eller som bara är rolig att berätta? Maila isåfall oss på bloggred@himynameisapp.com

 

E. Einarsson

Leave a comment
More Posts
Comments
Comment