18 Oct 2016

HIMYNAMEIS <3 DONKEN!

Personer som matchar i HIMYNAMEIS och har använt taggen #burgerlover, får ett erbjudande om att gå på dejt på McDonald’s, äta för två, men betala för en.

18 Oct 2016


HIMYNAMEIS
älskar dejting och McDonald’s älskar burgare. En perfekt matchning ju! Därför har vi skapat ett samarbete som gör det enklare för alla burgerlovers att hitta en partner eller en vän – delad burgarkärlek är nämligen dubbel burgarkärlek!

Som vi nämnde i bloggen i lördags så går det nu att använda sig av sk Feature-taggar. Och först ut med en Feature-tagg blir McDonald’s!

Personer som matchar i HIMYNAMEIS och har använt taggen #burgerlover, får ett erbjudande om att gå på dejt på McDonald’s, äta för två, men betala för en. Grymt va?

Ett stort problem som vi upptäckt är att det i många av dagens dejtingappar skapas väldigt få matcher som faktiskt leder till en dejt. Kan man ”skoja till” mötet på detta sätt tror vi att tröskeln blir lägre.

Erbjudandet gäller för Johan Jureskogs värdemeny eller valfri vegetarisk meny (we like :).

Ovan är den reklamfilm som just nu körs på alla McDonald’s-restauranger över hela Sverige. Kampanjen pågår fram till den 21 november.

Lycka till på din kommande burgerlover-match! 😉

Leave a comment
More Posts
Comments
Comment