DEJTINGBLOGGEN

DEJTINGBLOGGEN

Our Swedish blog

Köp din egen dejtingapp på Alla Hjärtans Dag

Vill du få exklusiv tillgång till singlar på självaste Alla Hjärtans Dag? Det är nu möjligt då videodejting-appen HIMYNAMEIS går till försäljning.

– Även om vi tror på konceptet har vi har tyvärr inte de resurser som krävs för att driva appen vidare. Video är på allas läppar och videodejting förutspås enligt allehanda experter slå igenom stort 2019. Och skulle den mot förmodan inte göra dig till miljardär så är det ju alltid kul att ha sin egen dejtingapp, säger Ludvig Lindström, en av medskaparna till HIMYNAMEIS.Amelia

Prislappen för dejtingappen, som finns för både Android och iPhone, ligger på 750 000 kr.

Om appen:
HIMYNAMEIS är en helt unik app där singlar spelar in en kort videosnutt, istället för tråkiga bilder. Som Tinder, fast roligare. Appen har idag knappa 10 000 användare.

Kontakt:
Ludvig Lindström, medgrundare HIMYNAMEIS, 070-441 71 88

 

Det här är framtidens sätt att dejta!


Experter inom dejtingbranschen menar att rörlig bild, virtual reality (VR) och artificiell intelligens (AI) är viktiga komponenter i framtidens nätdejting. I eHarmonys studie av framtidens dejting (genomförd tillsammans med Imperial College Business School) förutses det att videodating kommer att slå igenom redan 2019.

År 2040 är det virtual reality med inbyggda sensorer samt DNA- och beteendebaserad matchning som gäller. Denna utveckling kommer att spara singlarna både tid och energi genom att leverera mer exakta matchningar.

HIMYNAMEIS är alltså framtiden, i alla fall ett år till 🙂

Ladda ner den för Android eller iPhone.

HIMYNAMEIS presenterar stolt…

Hej där!

Länge sedan vi hördes. Vi har varit fullt upptagna med att färdigställa den nya version av HIMYNAMEIS som nu finns ute på App Store och Google Play. Check it out!

Nu går det till exempel att ladda upp videos från din kamerarulle (hallå Snapchat och Instagram) och vi har även utökat maxlängden från 5 till 10 sek så att ni får mer tid att visa era fantastiska personligheter.

Read More

Alla Hjärtans Dag – fågelkvitter och tävling

Alla Hjärtans Dag närmar sig och i samband med det sparkar vi igång en ny tävling med 10 biobiljetter i potten. Ta med din dejt på vad amerikanarna kallar “Swedish loveseats”!

Så här gör du för att delta:

(0. Ladda ner HIMYNAMEIS och signa upp)
1. Tagga dig med #biodejt i din presentationstext
2. Swajpa och matcha med en annan biodejtare
3. Meddela oss och tävla om 2 biljetter
4. Tävlingen avslutas sista februari och vinnarna meddelas strax efter.

Visste du förresten att Alla Hjärtans Dag inte alltid varit förknippad med romantik? Det hela startade faktiskt inom den katolska kyrkan i slutet av 400-talet som ett firande av helgonet Valentinus (därav Valentine’s Day) den 14 februari. Exakt vem denne var är dock lite oklart.

Kopplingen till romantik och kärlek uppkom först under medeltiden och en teori är att den uppstod genom en folklig föreställning om att fåglar i mitten av februari sökte och fann sin partner. Detta inspirerade pojkar och flickor att fundera på vem som skulle bli deras Valentin, det vill säga vem som de skulle hålla ihop med minst ett år framöver.

Lycka till i tävlingen och ha en fantastisk Alla Hjärtans Dag!

Tinder med video är här – grundarna är svenska

För några månader släpptes dejtingappen HIMYNAMEIS som kan beskrivas som en uppgradering av populära Tinder. Istället för bilder används korta videoklipp på max fem sekunder. Grundarna är svenska och sedan lanseringen i Sverige har appen laddats ner över 10 000 gånger.

– Jag tror att mycket av vår dragningskraft har att göra med att folk ofta går på dejt efter dejt utan att träffa rätt. En kort videosnutt där man ser kroppsspråket och hör rösten säger så mycket mer än en bild. Då blir det också bättre verkliga dejter, säger Ludvig Lindström, en av grundarna.

I början av nästa år kommer man även att etablera sig utomlands. Det handlar framförallt om skandinaviska länder, men även en del lite mer oväntade.

– Vi kikar på länder i Asien och Sydamerika där det finns en stor öppenhet inför att filma sig själv. Men Sverige har varit en bra testmarknad, avslutar Ludvig Lindström.

Kontakt:
Ludvig Lindström, medgrundare HIMYNAMEIS, 070-441 71 88

Mer information:
www.himynameisapp.com

Om HIMYNAMEIS
HIMYNAMEIS är en dejtingapp för alla som vill hitta en vän eller en partner. Med korta video-presentationer och ett färdigt manus för vad du ska säga (”Hej, jag heter X ”) är det supersmidigt att både skapa och hitta intressanta profiler. Du kan också använda taggar i din profiltext för att enkelt beskriva dig och finna andra med samma intressen.

McDonald’s starts matchmaking service – cooperates with new dating app

 

MatchMcDonald’s in Sweden just matched with the new dating app HIMYNAMEIS ­– the first of its kind with short video presentations instead of images. The idea is that the love of burgers will create exciting new meetings at McDonald’s.

People who match on HIMYNAMEIS and have used the tag #burgerlover, get an offer to go on a date at McDonald’s, eat for two, but pay for one.

– We want to offer people who match something special and at the same time encourage them to meet their matches in person. McDonald’s is one of the companies we have partnered with to make this happen, says Ludvig Lindström, one of the founders of HIMYNAMEIS

HIMYNAMEIS is a dating app that is similar to Tinder, but instead of images users present themselves with a short video clip. According to studies, videos are much better in communicating personality and charisma than images.

– Sure, it requires a bit more commitment to record a video, but it’s well invested time and effort. More realistic expectations and greater involvement leads to better dates, says Ludvig Lindström.

Contact:
Ludvig Lindström, co-founder HIMYNAMEIS, +46 704 417 188

Download from the App Store:
https://itunes.apple.com/us/app/himynameis-free-dating-video/id1077409490

Download from Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.himynameisapp

About HIMYNAMEIS
HIMYNAMEIS is the perfect tool if you are looking for a partner or a friend. The app shows you short video greetings from people nearby. One video can be max 5 seconds and we only ask for your name, but you’ll see that even a short clip says so much more than some old pictures. You can also filter by hashtags to find someone that shares your interests. All in all, this creates better matches!

HIMYNAMEIS i London

Då var vi tillbaka från London efter några hektiska men roliga dagar. Vår HIMYNAMEIS-presentation var väldigt uppskattad, men trots det räckte det inte riktigt ända fram till en vinst. Men vi är trots detta mycket glada och stolta över att ha blivit nominerade till bästa startup inom dejtingvärlden.

Read More

McDonald’s ger sig in i dejtingbranschen

MatchMcDonald’s i Sverige har idag inlett en ”affär” med svenska dejtingappen HIMYNAMEIS – den första dejtingappen i sitt slag med korta videopresentationer istället för bilder. Tanken är att kärleken till burgare ska skapa nya spännande möten.

Personer som matchar i appen HIMYNAMEIS och har använt taggen #burgerlover, får ett erbjudande om att gå på dejt på McDonald’s, äta för två, men betala för en.

– Vi vill erbjuda de som matchat i vår app någonting extra och samtidigt sporra dem att ta klivet ut på den där riktiga dejten. McDonald’s är ett av de företag som vi har inlett ett samarbete med för att förverkliga detta, säger Ludvig Lindström, en av grundarna på HIMYNAMEIS.

HIMYNAMEIS är en dejtingapp som påminner om Tinder, men där användarna presenterar sig med ett kort videoklipp. Enligt studier är video överlägset bilder när det gäller att förmedla personlighet och karisma.

– Visst, det krävs aningen mer commitment att spela in en video, men det är det värt. Mer realistiska förväntningar och högre engagemang leder till bättre dejter, säger Ludvig Lindström.

Erbjudandet gäller för Johan Jureskogs värdemeny eller valfri vegetarisk meny.

Kontakt:
Ludvig Lindström, medgrundare HIMYNAMEIS, 070-441 71 88

Mer information:
www.himynameisapp.com

Laddas ner från Appstore:
https://itunes.apple.com/se/app/himynameis/id1077409490

Laddas ner från Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.himynameisapp

Om HIMYNAMEIS
HIMYNAMEIS är en dejtingapp för alla som vill hitta en vän eller en partner. Med korta videoklipp och ett färdigt manus för vad du ska säga (”Hej, jag heter X ”) är det supersmidigt att både skapa och hitta intressanta profiler. Du kan också använda taggar i din profiltext för att enkelt beskriva dig och finna andra med samma intressen.